KONČNO SEM JO NAŠLA!

Pride od nikjer a zaznam njeno jasnot in moč. Čutim, da prihaja iz mojega jedra. In ja potrebovala je čas, kar nekaj časa.

KOGA, KAJ?

Idejo, kako lahko kočno združim svoje znanje in izkušnje. In nadaljujem tam, kjer sem začela že ko sem se odločila, da zgodba o mojem drugem porodu na domu postane knjiga. Ker že naslov knjige Moj porod, moja izbira govori sam zase.

HMMM, JA … NA KAKŠEN NAČIN PA?

Na eni strani bodywork kot dragoceno orodje, ki ti preko gibanja, dihanja, zavedanja trenutka, srečanja s telesom na nov način, omogoči odpirati telo, se prizemljiti, priti v stik s čustvi, dovoliti telesu da postane bolj pretočno. Priti na točko vstopa v stik s telesom.

Na drugi strani dragocene izkušnje mene kot mame, kot ženske.

Vsakič, ko sem se kot mama znašla na točki, ko nisem vedela kako naprej, sem potrebovala varen prostor, kjer bom slišana, kjer bom lahko v stiku s svojim telesom, s svojimi občutki. Potrebovala sem prostor, kjer sem lahko to kar sem. Varen prostor, kjer bom lahko slišala kaj mi telo sporoča, slišala in občutila svoja čustva, ki so imela v viharnih obdobjih vedno divji ples. Varen prostor kjer bom lahko ostala v trenutku. Prostor, kjer se bom lahko odprla in podelila svoje strahove, dvome, vprašanja in dobila prepotrebno oporo.

Ker vem, kako je, ko si sama s svojimi strahovi, s svojimi vprašanji, s svojimi težavami. Ker vem kako je, ko se ne zavedaš, da si dobra mama točno taka kot si. Ker ti ni potrebno biti boljša, drugačna, perfektna, dovolj je, da samo si.

ZDRUŽIM VSE ZGORAJ NAŠTETO IN KAJ DOBIM?

BODYWORK ZA MAMICE S TINO

Ja, lepo te vabim v mojo družbo, kjer boš imela zagotovljen varen in udoben prostor, kjer se boš učila prisluhniti svojemu telesu na drugačen način, kjer si boš lahko dovolila izražanje preko telesa, glasu in besede. Skupaj bomo ustvarile varen in udoben prostor, kjer ne boš več sama. Lahko se boš povezala s sabo in z drugimi podobno mislečimi mamicami in ženskami. Vabim te v mojo družbo, kje si boš vzela čas za svoje telo, svoje občutke … ZASE.

Če ti kaj od napisnega resonira in si želiš začutiti sebe na popolnoma nov način, si toplo dobrodošla.

Zato te še enkrat lepo vabim, da si vzameš čas zase, za svoje telo, za svoje občutke … ZASE in se mi pridružiš.

Vse kar potrebuješ je urica časa, podloga in steklenica vode.

V novembru odpiram termine v dopoldanskem času. Točne datume in uro še sporočim. Za vse informacije in dodatna vprašanja me lahko kontaktiraš na zs ali pa mi pošlješ email na tinka.hrast@gmail.com.

Z ljubeznijo,

Tina