O meni

Skozi življenje me že od nekdaj vodi iskanje resnice. Iskanje svoje resnice, odkrivanje svoje moči in raziskovanje tega kdo zares sem.

Na tej poti sem se skozi različne življenjske preizkušnje začela zavedati in čutiti, da svoje življenje lahko spremenim samo jaz. Da je moje življenje moja odgovornost.

Ugotovila sem, da je življenje v mojih rokah in da ni nikogar, ki bi lahko zakrpal luknje znotraj mene, če tega ne storim sama.

In sicer, s trdno odločnostjo in neomajno pripravljenostjo pogledati vase ter z zavedanjem, da je za spremembe potreben čas.

Veliko časa.

Stalnica na moji poti je bila in še vedno je, povezava z mojim telesom. Telo je bilo namreč tisto, ki mi je vedno sporočalo in me opozarjalo, če sem ga le hotela poslušati in slišati. Bila so obdobja, ko sem skozi bolezni, in ponavljajoče se zdravstvene težave ugotovila, da moje telo in duša pravzaprav kličeta na pomoč.

Februarja leta 2018 sem se udeležila Core Energetics delavnice z naslovom »Intimnost in ljubezen do sebe«. Po neverjetni izkušnji na delavnici sem še močneje začutila klic ter pripravljenost iti globlje in globlje. Oktobra leta 2019 sem vpisala študij telesne psihoterapije.

Sebe zaznavam kot predano iskalko svoje lastne resnice in svojega lastnega jaza. Poleg tega sem tudi mama, žena, ljubiteljica narave in gibanja ter študentka tretjega letnika na nizozemskem inštitutu Netherlands Institute of Core Energetics (NICE). Študij telesne psihoterapije, ki ni le študij ampak je način življenja.

Z vsem srcem in z veliko strastjo sem predana svojemu osebnemu procesu rasti. Neskončno sem hvaležna življenju za ponujeno možnost stopiti na pot proti svojemu jedru ter sebi, da sem našla moč in pogum zakorakati nanjo.

Z ljubeznijo, Tina

FORMALNA IZOBRAZBA:

  • leta 1995 sem zaključila gimnazijo v Ajdovščini,
  • leta 2000 sem diplomirala na Fakulteti za turistične študije v Portorožu in si pridobila naziv diplomirana organizatorka turizma,
  • leta 2017 sem zaključila dodatni letnik za vpis v magistrski študij na Fakulteti za socialno delo v Ljubljani.

OSEBNE IZKUŠNJE:

  • od leta 2004 do leta 2007 sem bila vključena v osebni terapevtski proces pri psihoterapevtki Juditi Miščič Bucik,
  • od leta 2008 do leta 2011 sem bila vključena v skupinsko psihoterapijo za pare, ki jo je vodil Marjan Gorup v okviru Zavoda Sana Vita,
  • od leta 2011 do leta 2019 sem bila vključena v osebni terapevtski proces pri psihoterapevtki Tini Božič, dipl. psihoterapevtka (ECPP, EAP), univ.dipl.psih,
  • od januarja 2011 do marca 2014 sem bila vključena v terapevtsko skupino psihodinamske psihoterapije, ki so jo vodili Ingo Klimkus, psihoterapevt, dipl.poli., Barbara Debeljak, dipl. psihoterapevtka (ECPP, EAP), univ.dipl.soc.del. in Tina Božič, dipl. psihoterapevtka (ECPP, EAP), univ.dipl.psih,
  • od leta 2019, ko sem začela s študijem telesne psihoterapije sem vključena v individualno psihoterapijo, zadnje leto pa tudi v supervizijo,
  • udeležila sem se številnih delavnic, ki so vsebovale različne psihoterapevtske pristope.
Scroll to Top