Individualna srečanja

Ko vstopiš v mojo prakso, te v prvi vrsti vidim in doživljam kot Človeka. To je tudi glavno vodilo, ki ga uporabljam pri svojem delu. Temelj za delo mi namreč predstavlja vzpostavljanje »Core to Core« odnosa med tabo in mano, med klientom in terapevtom. Varno, zaupno in intimno okolje je namreč prvi pogoj, da se lahko začneš spuščati globlje vase.
Pri delu uporabljam energijo, gibanje, dih, glas, telesno ekspresijo, medosebne odnose in druge pristope, kot orodja za večanje zavedanja o tem, kdo zares si.
To pomeni, da imaš možnost povečati zavedanje o načinih delovanja, s katerimi se omejuješ pred tem, da bi živel_a globoko in izpolnjeno življenje. Imaš možnost raziskovanja obrambnih mehanizmov, ki si si jih zgradil_a med odraščanjem in iz katerih velikokrat nezavedno deluješ še danes, čeprav ti le ti že dolgo ne služijo več. Imaš možnost raziskovanja in odkrivanja načinov na katere blokiraš tvojo lastno življenjsko energijo in čustva, v različnih delih telesa. Z učenjem kako začeti premikati energijo v svojem telesu, se (na)učiš, kako dati prostor občutkom in kako priti v stik s svojimi čustvi in se počutiti bolj žive, bolj močne, bolj drzne, …
 

Ta način dela je zate, če si želiš:

•    spoznavati sebe preko dela s telesom in ne le preko pogovora,
•    poglobiti stik s sabo in s svojim telesom,
•    poglobiti zavedanje o sebi,
•    se (na)učiti izraziti jasen »NE in jasen »DA«,
•    začutiti svoje potrebe, želje in meje,
•    izboljšati odnose z drugimi,
•    povečati zaupanje vase in v življenje.

 

Prvo srečanje ali »intake« traja 60 minut.

To je prostor za srečanje v živo, spoznavni pogovor in za podelitev vsebin, za katere čutiš, da v danem trenutku potrebujejo pozornost. Hkrati je tudi prostor za vsa morebitna vprašanja, nejasnosti ter tudi za vse dileme in dvome.

Če po prvem srečanju obe/a začutiva jasen »DA«, lahko z delom nadaljujeva. Delam pod redno supervizijo in sem vključena v redno osebno terapijo. V okviru študija opravljam tudi redne supervizijske intenzive. Delam v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku.

Če si želiš stopiti korak naprej v svojem procesu življenja, te lepo vabim, da se mi oglasiš preko kontaktnega obrazca in si rezerviraš termin za uvodno srečanje.

Se veselim, da se srečava.

Scroll to Top